Begrafenissen Van Bogaert, uw steun in moeilijke dagen

Begrafenissen Van Bogaert in Zwijndrecht (Antwerpen) verzorgt al sinds 1928 begrafenissen, crematies en uitvaarten. Het bedrijf is door August Van Bogaert gesticht, vervolgens door zijn zoon Ernest verder gezet en later door zijn kleinzoon Gino, huidig zaakvoerder.

 

In 1982 openden Ernest en Gino het "Rouwcentrum Van Bogaert" aan de Katwilgweg 7 te Antwerpen-Linkeroever. Een Rouwcentrum waar duizenden en duizenden families afscheid namen van hun naasten.

 

 

Van Bogaert: Begrafenisonderneming in Antwerpen en Zwijndrecht

Begrafenissen Van Bogaert is een uitvaartonderneming en begrafenisonderneming met rouwcentrum, waar nu de derde generatie de traditie verderzet om families bij te staan en te ondersteunen als zij afscheid moeten nemen van hun naasten. En dat vereist iedere keer weer een andere aanpak, omdat elke persoon op zijn eigen manier reageert op een overlijden.

Begrafenissen Van Bogaert staat u dag en nacht bij met raad en daad. U kunt 7 dagen op 7 contact met ons opnemen op het telefoonnummer 03/252.71.62. Bij ons is er altijd iemand beschikbaar om u verder te helpen. Na afspraak bent u steeds welkom in één van onze filialen of komen wij bij u thuis.

 

Vertrouw op de ervaring van meer dan drie generaties: Begrafenissen Van Bogaert